Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007

Oι Ελληνες bloggers πρέπει να έχουν λόγο και θέση στις εκλογές

Πιστεύω ακράδαντα πως όπως συνέβει στη Γαλλία, όπως γίνεται και στις ΗΠΑ, οι Έλληνες bloggers οφείλουν να πάρουν μέρος στην προεκλογική αντιπαράθεση και να δώσουν το δικό τους στίγμα σε μια καθαρά πολιτική διαδικασία που η κυβέρνηση πλασάρει ως απολίτικο προϊόν. Έχουμε χρέος όσοι πιστεύουμε πως η συμμετοχική δημοκρατία και ο πολιτικός διάλογος προωθούνται από το διαδίκτυο να πάρουμε θέση.

Προτείνω να δημιουργήσουμε ένα ιστολόγιο που θα συγκεντρώσει τις δικιές μας απόψεις για αυτές τις εκλογές, που θα στηρίξει το διάλογο πάνω στα ζητήματα της προεκλογικής αντζέντας και αν καταστεί δυνατό να καταλήξει σε ένα κοινό μήνυμα που θα διαδοθεί στη blogoσφαιρα.

Ας δώσουμε στον Έλληνα blogger τη θέση που του αξίζει σε αυτές τις εκλογές !

Υ.Γ. Όσοι συνbloggers συμφωνούν ας αποστείλουν e-mail. Προσκαλώ όλους όσους διαβάζουν αυτό το ιστολόγιο και συμφωνούν ή διαφωνούν με τα γραφόμενα.

buzz it!

3 σχόλια:

Θέμης Λαζαρίδης είπε...

Για κοινό μήνυμα δεν ξέρω. Αλλά για ενεργή συμμετοχή στον προεκλογικό διάλογο συμφωνώ απόλυτα. Η δική μου συνεισφορά είναι εδώ:

http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/

giannaros_g είπε...

φίλε e-politi επέστρεψα!! εννοείται πως συμφωνώ, αρχίζω δε να πιστεύω στο θαύμα!!

Alex είπε...

φίλε e-politi καλά κάνεις και σηκώνεις την σημαία για όλους μας. μέσα σ αυτό τον εσπευσμένο προεκλογικό χρόνο, είναι χρέος μας να μην αφήσουμε να ξεχαστούν όσα επιθυμεί η κυβέρνηση να κρύψει κάτω από το χαλί της αυταπάτης και να μην επιτρέψουμε την χαλιναγώγηση και το ψεύδος που έχει γίνει λάβαρο της πολιτικής ζωής της χώρας μας. Καλή δύναμη σε όσο χρόνο μας απομένει.